İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

eEtrolife

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Phuket Health & Wellness Resort

Küçük Erenköy plajına birkaç adım mesafede, Kıbrıs Girne'de Cyprus Construction imzasıyla yükseliyor

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

Türkiye İçin Kazanç Vakti

Türkiye'nin en büyük konut üreticilerinden olan Emlak Konut ve TOKİ ortaklığıyla yepyeni bir kampanya başlatıldı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti
28.08.2018 - Salı

Gayrimenkul sektörüne hareketlilik kazandırmak ve konut almayı düşünen vatandaşlar için uygun fiyatlı konutlar satmak için sektörün iki devi TOKİ ve Emlak Konut güç birliği yaptı.

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" isimli kampanyayı "Daha Güçlü Ekonomi" mottosuyla hayata geçiren Emlak Konut, çok avantajlı şartlarda ev sahibi olabilmek için büyük fırsatlar sunuyor. Emlak Konut tarafından başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasında özellikle kredi faiz oranının düşük tutulması göze çarpıyor. 31 Ekim 2018 tarihine kadar sürecek olan kampanyada yüzde 10 peşinat verip 120 ay vadeyle ev sahibi olabilirsiniz.

Ev almak için yeteri kadar parası olmayan ve bankadan kredi çekmek zorunda olan vatandaşlar için Emlak Konut kampanyasında büyük bir avantaj sunuluyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasında bankaya gitmenize gerek kalmayacak. Çünkü kampanya kapsamında bankasız ve kefilsiz olarak kredi veriliyor. Bir diğer avantaj ise kredinin vade farkında karşımıza çıkıyor. Günümüzde yüksek banka kredisi faizine inat Emlak Konut kampanyasında yüzde 0.98 vade farkıyla kredi veriliyor. Vatandaşların çok daha rahat şekilde ev sahibi olması için Emlak Konut ve TOKİ ortaklığıyla başlatılan kampanya için son gün 31 Ekim 2018 olarak belirlendi.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasında dövizinizi ya da altınınızı peşinata çevirebilirsiniz. Bu sayede bir yıl boyunca paranızın getirisini garanti altına almış olursunuz. Eğer kenarda birikiminiz varsa, sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Birikiminizin kalan kısmı ise sizin olsun ve bir yıl boyunca istediğiniz gibi değerlendirin. 

Ülkemizin gayrimenkul sektörüne belli aralıklarla yaptığı kampanyalarla güç kazandıran ve vatandaşları uygun şartlarla ev sahibi yapan Emlak Konut ve TOKİ iş birliği sayesinde başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 40 adet proje katıldı. İstanbul, Ankara, Denizli, Kocaeli, Konya, Nevşehir ve Niğde'de hayata geçirilmiş 40 adet proje bu kampanyada yer alacak. Kampanyanın koşulları sadece bu projelerde geçerli olacak.

Emlak Konut Kampanyası'na Katılan Projeler

İşte Emlak Konut ve TOKİ güç birliği sayesinde başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na katılan projeler;

Avrupark Bahçekent

Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Avrupark projesi İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alıyor. Avrupark Bahçekent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Projedeki daireler 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/avrupark-bahcesehir.html

Avrupark Hayat

Cihan İnşaat imzasıyla İstanbul'un Başakşehir ilçesinde hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinde 1.095 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Avrupark Hayat projesindeki daireler 65 ila 212 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/avrupark-hayat-projesi.html

Avrupa Konutları Başakşehir

Emlak Konut GYO güvencesinde Artaş İnşaat tarafından İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 941 adet daire yer alıyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tasarlanmış dairelerin büyüklükleri ise 124 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/avrupa-konutlari-basaksehir.html

Avangart İstanbul

Gül Proje tarafından İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Seyrantepe'de inşa edilen Avangart İstanbul projesi 11 blokta toplamda 935 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 45 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/avangart-istanbul-projesi.html

Ayazma Emlak Konutları

Emlak Konut GYO imzasıyla İstanbul'un Başakşehir ilçesinde hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları projesinde 1.239 konut yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Ayazma Emlak Konutları projesindeki konutların büyüklükleri ise 117 metrekare ile 276 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/ayazma-emlak-konutlari.html

Bahçekent Flora

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen Bahçekent Flora projesinde 875 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde inşa edildi. Projedeki daireler 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/bahcekent-flora.html

Başkent Emlak Konutları

Emlak Konut GYO tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesi toplam 1.478 adet daireden meydana geliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 71 ila 351 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/baskent-emlak-konutlari.html

Büyükyalı İstanbul

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde 560 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Büyükyalı İstanbul projesi 111 dönüm arsa üzerine kuruluyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/buyuk-yali-istanbul.html

Cer İstanbul

Ege Yapı imzasıyla İstanbul'un Fatih ilçesinin Yedikule mevkisinde hayata geçirilen Cer İstanbul projesinde 125 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Dairelerin büyüklükleri ise 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/cer-istanbul-projesi.html

Ebruli Ispartakule

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul'un Avcılar ilçesinde hayata geçirilen Ebruli Ispartakule projesinde 724 konut bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 114 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/ebruli-ispartakule.html

Emlak Konut Başakşehir 2. Etap

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilen Başakşehir Evleri 2. Etap projesinde 250 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 117 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/emlak-konut-basaksehir-evleri-2.html

Esenler Emlak Konutları

Emlak Konut GYO, ESKON AŞ ve Esenler Belediyesi ortaklığı ile İstanbul'un Esenler ilçesinde inşa edilen Esenler Emlak Konutları projesinde 970 konut bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Esenler Emlak Konutları projesindeki daireler 62 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/esenler-emlak-konutlari.html

Evvel-Adım İstanbul

İntaya-EYG-İntes İş Ortaklığı imzası taşıyan Adım İstanbul projesinde 615 adet konut bulunuyor. Evvel İstanbul projesinde ise 678 adet konut bulunuyor. Adım İstanbul projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1, Evvel İstanbul projesinde ise 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde daireler yer alıyor. Adım İstanbul projesindeki daireler 106 ile 268 metrekare arasında, Evvel İstanbul projesinde ise daireler 62 ile 223 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/evvel-istanbul.html

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/adim-istanbul.html

Evora Denizli

Teknik Yapı tarafından Denizli'nin Babadağ ilçesinde inşa edilen Evora Denizli projesinde 1500 adet daire yer alıyor. Projede bulunan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Evora Denizli projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 84 metrekare ile 201 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/evora-denizli.html

Gebze Emlak Konutları 3

Emlak Konut GYO tarafından Gebze'nin Kirazpınar Mahallesi'nde inşa edilen Gebze Emlak Konutları 3 projesinde 1905 adet konut bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 88 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/gebze-emlak-konutlari.html

Göl Panorama Evleri

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesi ve Be-Ma İnşaat tarafından İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri projesinde toplamda 1431 adet konut bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/gol-panaroma-evleri.html

İstmarina

DAP Yapı tarafından İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa edilen İstmarina projesinde 1463 adet konut bulunuyor. İstmarina projesindeki daireler Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tasarlandı. İstmarina projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 34 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/istanbul-marina.html

Karat 34

Emlak Konut GYO güvencesiyle Doğa Şehircilik ve Başyapı tarafından inşa edilen Karat 34 projesi İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde inşa ediliyor. Karat 34 projesindeki daireler Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde inşa edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 28 metrekare ile 267 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/karat-34.html

Koordinat Çayyolu

Emlak Konut GYO güvencesiyle YP İnşaat tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde toplamda 427 adet konut yer alıyor. Koordinat Çayyolu projesindeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 58 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/koordinat-cayyolu.html

Körfezkent Çarşı

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Körfezkent Çarşı projesi 106 adet dükkandan meydana geliyor. Körfezkent Çarşı projesinde bulunan dükkanlar 14 metrekare ile 1104 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/korfezkent-carsi.html

Köy

Siyahkalem Mühendislik İnşaat tarafından İstanbul'un Sarıyer ilçesinin Zekeriyaköy bölgesinde inşa edilen Köy projesi 1167 adet daire ve villadan oluşuyor. Köy projesindeki daire ve villalar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 80 metrekare ile 623 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/koy-zekeriyakoy.html

Kuzey Yakası Ofisleri

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul'un Başakşehir ilçesinde hayata geçirilen Kuzey Yakası projesinin ofisleri kampanya kapsamında satılıyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/kuzey-yakasi.html

Maslak 1453

Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak bölgesinde hayata geçirilen Maslak 1453 projesi 4203 adet konuttan meydana geliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekare ile 387 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/agaoglu-maslak-1453.html

Merkez Ankara

Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortak imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen Merkez Ankara projesinde toplamda 2020 adet konut bulunuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/merkez-ankara.html

Nevşehir Emlak Konutları

Cent Yapı tarafından Emlak Konut güvencesiyle Nevşehir'in merkezinde hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları projesinde toplamda 346 adet daire bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 83 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/nevsehir-emlak-konutlari.html

Nidapark İstinye

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Sarıyer ilçesinde hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinde toplamda 538 adet daire yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 2.5 oda 1 salon, 3.5 oda 1 salon ve 4.5 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/nidapark-istinye.html

Nidapark Kayaşehir

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesi toplamda 843 adet konuttan oluşuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 102 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/nidapark-kayasehir.html

Nidapark Küçükyalı

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Maltepe ilçesinde hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesi toplamda 1159 adet konuttan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 63 metrekare ile 246 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/nidapark-kucukyali-burgaz.html

Niğde Emlak Konutları

Emlak Konut GYO güvencesiyle Niğde'nin merkezinde hayata geçirilen Niğde Emlak Konutları projesinde 349 adet konut bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 117 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/nigde-emlak-konutlari.html

Ofis Karat Bakırköy

Baş Yapı, Elit Vizyon ve Güney Gayrimenkul ortaklığıyla İstanbul'un Bakırköy ilçesinde hayata geçirilen Ofis Karat projesinde toplamda 72 adet ofis bulunuyor. Projedeki ofisler 70 ile 425 metrekare arasında değişiyor. Ofis Karat Bakırköy projesi 6 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/ofis-karat-bakirkoy.html

Park Mavera

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığıyla İstanbul'un Başakşehir ilçesinde hayata geçirilen Park Mavera projesinde toplamda 672 adet daire bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 126 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/park-mavera-3.html

Sarphan Finans Park

Sarp Group tarafından İstanbul'un Ümraniye ilçesinin Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde toplamda 340 adet konut bulunuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 40 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/sarphan-finans-park.html

Semt Bahçekent

Sur Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Semt Bahçekent projesinde toplamda 669 adet konut yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/semt-bahcekent.html

Sofa Loca

Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle Ankara'nın Etimesgut ilçesinde hayata geçirilen Sofa Loca projesinde 150 adet konut bulunuyor. Sofa Loca projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/sofaloca.html

Temaşehir Konya

Torkam İnşaat imzasıyla Konya'nın Meram ilçesinde inşa edilen Temaşehir Konya projesi 728 adet konuttan meydana geliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde konutlar bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 130 metrekare ile 370 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/temasehir-konya.html

TEM 34

Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı tarafından İstanbul’un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen TEM 34 projesi toplamda 80 adet dükkandan oluşuyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri ise 500 metrekare ile 25 bin metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/tem-34.html

Tual Adalar

Dağ Mühendislik tarafından İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçirilen Tual Adalar projesinde toplamda 471 adet daire bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 75 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/tual-adalar.html

Tual Bahçekent

Dağ Mühendislik tarafından İstanbul'un Başakşehir ilçesinde hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde toplamda 1739 adet konut bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 53 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/tual-bahcekent.html

Validebağ Konakları

DAP Yapı tarafından İstanbul'un Üsküdar ilçesinde hayata geçirilen Validebağ Konakları projesinde toplamda 319 adet daire bulunuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 70 metrekare ile 650 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/validebag-konaklari.html

Yeniköy Konakları

Yeni Yapı tarafından İstanbul'un Eyüp ilçesinin Alibeyköy bölgesinde hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesinde toplamda 336 adet konut bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 87 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Projenin tüm detayları için; https://www.projedefirsat.com/yenikoy-konaklari.html

yukarı