İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Kıbrıs'ta Huzur ve Kalitenin Adresi

Kıbrıs'ta %35 peşinat 36 ay vade avantajıyla 115.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

eEtrolife

Kıbrıs'ta Evin Olsun

Courtyard Platinum'da %35 peşin 35 vade avantajıyla Kıbrıs'ta ev sahibi ol, yüksek kira getirili yatırımın 9 yılda amortisman imkanı ile değer kazansın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Kıbrıs'ta Huzur ve Kalitenin Adresi

Kıbrıs'ta %35 peşinat 36 ay vade avantajıyla 115.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta Evin Olsun

Courtyard Platinum'da %35 peşin 35 vade avantajıyla Kıbrıs'ta ev sahibi ol, yüksek kira getirili yatırımın 9 yılda amortisman imkanı ile değer kazansın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Kıbrıs'ta Ev Sahibi Ol

Phuket Health & Wellness Resort'ta 51.000 £ peşinat ve 33 ay vade imkanıyla ev sahibi ol yatırımın 10 yılda kendisini amorti etsin

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

Peşinatsız Ev Alma

Peşinatsız ev sahibi olmak isteyen kişiler genellikle maddi yönden rahat bir hayat geçirmek üzere bu yöntemi seçerler. Kolay yoldan ev sahibi olmanın mantığı, kişilerin gelir ve giderlerinin dengesini sağlayıp artan para ile kira öder gibi ev sahibi olmak istemeleridir.

Peşinatsız Ev Alma
18.10.2019 - Cuma

Peşinatsız ev almak her ailenin ve bireylerin hayalidir. Kolay bir şekilde ev almak için bazı yöntemler bulunur. Bu yöntemler banka ile anlaşma şeklinde ve daha pek çok alternatifler olabilir. Bankalar genellikle müşterilerine uygun faizli veya faizsiz kredi vererek kişileri kolay bir şekilde ev sahibi yapmaktadır. Bazı şirketler bankalar ile anlaşmalı oldukları zaman müşteriler aradaki güven köprüsünü kurarak oldukça avantajlı bir şekilde kolayca ev sahibi olmaları için destekler.

Peşinatsız ev sahibi olmak isteyen kişiler genellikle maddi yönden rahat bir hayat geçirmek üzere bu yöntemi seçerler. Kolay yoldan ev sahibi olmanın mantığı, kişilerin gelir ve giderlerinin dengesini sağlayıp artan para ile kira öder gibi ev sahibi olmak istemeleridir. Bu sayede aileler veya bireyler ekonomik tasarrufun yanı sıra ciddi bir zaman tasarrufunda da bulunacaktır. Peşinatsız ev almak isteyen bireyler uzun uğraşlar ile mücadele etmesi gerekmez. Zaman tasarrufu bu noktada geçerlidir.


Peşinatsız Ev Almak İçin Şartlar Nelerdir?

Bütçenizin buna el vermesi şarttır. Bütçeniz ne kadar iyi durumda olur ise sizin taksitlerinizi o kadar rahat ödeyebilmenizi sağlar. Bu sayede ilerleyen aylarda oluşacak taksit ödeyememe durumlarında rahat olmanız olasıdır.

Banka anlaşması bu işin diğer tarafıdır. Bankalar tarafından konulan şartlar çok ağır değildir. Geçmişte ödemede sıkıntı yaşamamanız ve kredi skorunuz önemli olacaktır. Bankalar bunların yanı sıra eğer kişilerin ipotek edebileceği bir arsası veya değerli malları var ise buna ipotek koyarak kişilere gerekli olan krediyi sağlayacaktır. Bu nedenle, peşinat ödemeden banka sizin yerinize ödeyerek siz sadece aylık taksitleri ödeyerek ev sahibi olabileceksiniz.

Gayrimenkul, arsa ve altın gibi değerli ürünler bankalara ipotek göstermeniz için yeterli olacaktır. İpotek gösterirken bankalar tarafından sizin üstünüze olması şartı aranmaz. İpotek için herhangi bir kişinin üzerinde olması (yakın arkadaşınız olabilir) ve onun size kefil olması yeterlidir. Böylelikle banka size gerekli olan peşinat ve krediyi sağlayacaktır. Bu sayede kolay ve zahmetsiz bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz.


Kolay Ev Sahibi Olmak İçin Neler Yapılması Gerekir?

Kolay ev sahibi olmak için yapılması gereken ilk kural kendinize en uygun evi bulmaktır. Evi bulduktan sonra gerekli şirketler ile birlikte size bir kredi veya ödeme planı sunulur. Kolay yoldan ev sahibi olmak için bu fırsatlar kaçınılmazdır. istediğiniz evi bulduktan sonra bütçenizi hesaplamanız gerekir. Bütçeniz aylık taksitleri ödemeye yetecek kadar ise ve aylık geliriniz buna uygunsa kredi kullanabilirsiniz. (Aylık gelir olmazsa olmaz şartlardan birisidir ve bir gelir sahibi olunması gerekir.)  Aylık geliriniz iyi durumda ancak yeterli bütçeniz yok ise ipotek göstererek banka nezdinde kredi kullanarak ev sahibi olabilirsiniz.


Kolay Ev Sahibi Olmak İçin Ev Seçimi Neden Önemlidir?

Kolay bir şekilde ev sahibi olmak için evin inşaat halinde olup olmadığı ve depreme ne kadar dayanıklı olduğu önemlidir. Evi seçerken oturduğunuz binanın sağlamlık derecesi sizin güvende oturmanız demektir. Bu nedenle sırf kolay yoldan ev sahibi olmak yerine dikkatli bir şekilde ev seçerek kolayca ev sahibi olabilirsiniz. Evler inşaat halinde ise yapan inşaat şirketini ve daha önceki çalışmalarına bakabilirsiniz. Bunun önemi inşaatın yarım kalıp kalmaması hususudur. Siz evi aldıktan sonra evin inşaatı yarım kalırsa ev sahibi olmanız aylar hatta yıllar alabilmektedir.
 

Peşinatsız Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

-Peşinatsız ev almak müşterilere zaman tasarrufu sağlar.

-Kira öder gibi ev sahibi olursunuz.

-Taksitleri ödemeyi unutmazsınız otomatik ödeme talimatı ile işiniz tamamlanır.

-Faizsiz veya uygun faiz seçenekleri bulunur.

-Gelecekte kendinize iyi bir yatırım olur.

-Bazı şirketlerde taksitleri dondurma seçeneği diğer bir avantajdır.

-Hayaliniz olan eve kavuşursunuz.

Peşinatsız Ev Almak ve Banka Rolü

Peşinatsız ev almak isteyen müşteriler öncelikle bankaların faiz oranlarına göre hareket etmektedir. Bankaların burada rolü müşterilere gerekli olan parayı sağlayarak aylık olarak 180 ay vadeye varan taksit ile ödenmesini sağlamaktır.

Peşinatsız Ev Almak ve Güven Unsuru

Peşinatsız ev almak isteyen kişiler ev sahiplerini veya şirketi iyi araştırmak durumundadır. Evi aldıktan sonra evin sahibinin görünürde olmaması sizi üzebilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak adına kişilerin bir avukat ile çalışması veya şirket ile çalışacaksanız şirket üzerinden daha önce ev alanlar ile iletişime geçmeniz sağlıklı olacaktır.

Peşinatsız Ev Almak İçin Fiyat ve Banka Unsuru

Peşinatsız ev alırken bankaların size ne kadar kredi verebileceği önemlidir. Bankalar size kredi  verirken geçmişinize ve gelirlerinize bakacaktır. Bankalar alacağınız evin %25, %50 %75 veya tamamını karşılayarak size uygun ödeme planları ile birlikte taksit seçeneği sunabilir. Kolay bir şekilde ev almak için taksitler müşterilerin kurtarıcısı konumundadır.

Peşinatsız Ev Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

-Evin sağlam ve depreme dayanıklı olması,

-Dolandırıcı ve fırsatçılara karşı karşıya kalmamak için ev hakkında iyi bir araştırma yapılması,

-Gelir gider dengesinin iyi ayarlanması,

-Bütçenizin buna el vermesi,

-Evin faizi ve taksit sayısı,

Peşinatsız Ev Almak Kolay Mı?

Peşinatsız ev almak günümüzde bankalar sayesinde kolaylaşmıştır. Kira öder gibi ev sahibi olunduğu için müşteriler kira ödeyeceğine, her ay taksit ödeyerek ev sahibi olmayı tercih etmektedir. İnsanlar genelde ellerine büyük para geçtiklerinde ev alma hayaline kapılırlar. Ancak yüklü miktarda para olmasa bile bankalar sayesinde üstelik peşinat ödemeden sadece aylık olarak çok az denebilecek miktarlarda taksit ödeyerek kolayca ev sahibi olmaktadır. Her ay onlarca aile ve birey bu yöntem ile ev sahibi olmaktadır. Ev sahibi olma günümüzde artık bir hayal değildir. Bu nedenle peşinatsız ev almak gerekli şartlar sağlandığında kolay bir şekilde ilerlemektedir.

yukarı