İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

eEtrolife

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Phuket Health & Wellness Resort

Küçük Erenköy plajına birkaç adım mesafede, Kıbrıs Girne'de Cyprus Construction imzasıyla yükseliyor

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

Peşinatsız Ve Faizsiz Ev Nasıl Alınır?

Peşinatsız ve faizsiz ev almak için şirketlerin müşterilere olan avantajlı kampanyalarını takip etmek gerekir. Her birey ev hayalini gerçekleştirmek için adına bankalarla çalışmak istemeyebilir. Bankalar ile çalışmadan da farklı alternatifleri kullanarak ev sahibi olabilirsiniz.

Peşinatsız Ve Faizsiz Ev Nasıl Alınır?
18.10.2019 - Cuma

Peşinatsız ve faizsiz ev almak için şirketlerin müşterilere olan avantajlı kampanyalarını takip etmek gerekir. Her birey ev hayalini gerçekleştirmek için adına bankalarla çalışmak istemeyebilir. Bankalar ile çalışmadan da farklı alternatifleri kullanarak ev sahibi olabilirsiniz. Bunun için şirketler kendi bütçenize göre size uygun olan taksit seçenekleri ile üstelik peşinat vermeden ev sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Faizsiz ve peşinatsız ev almak için bazı modeller bulunur. Bunlardan birisi zaman tasarrufuna dayalı olan modeldir. Bu model ile müşteriler 40, 80, 120, 180 ay vade seçenekleri ile her ay taksit ödeme şartı ile direk olarak ev sahibi olabilirler.

Zaman Tasarrufuna Dayalı Model: Bu model ile sadece zamandan tasarruf etmezsiniz. Aynı zamandan vade farksız kira öder gibi ödeme seçenekleri vardır. Bu modelde çekiliş usulü bulunur. Çekiliş modelinde 240 kişiye varan gruplar ile bir çekilişe girersiniz. Her ay noter huzurunda belirlenen çekilişlerde kazananlar daha avantajlı bir şekilde yoluna devam eder. 200 bin liralık bir ev almak isteyen kişi dönüşünü kendi ödeme gücü ile aylık taksitlere bölerek sunmalıdır. Gelir gider dengesi tutarlı olmalıdır aksi takdirde böyle bir yükün altına girmek istemezsiniz. Kolay bir şekilde ev sahibi olmak için peşinatsız ve faizsiz sadece aylık taksit ödeyerek bu modelden faydalanabilirsiniz.

Hemen Teslim Modeli: Bir ev beğendiniz ve hemen teslim mi almak istiyorsunuz? Bu model tam size göre. Bu model kendi ödeme gücünüz ile peşinat ödemeden direk olarak ev sahibi olabilirsiniz. Bunun için kendi gelir gider dengenizi iyi hesaplamanız ve size uygun taksitlere bölmeniz gerekmektedir. Bu model ile birlikte eğer taksitlerinizi ödemede zorlanıyorsanız genellikle taksit dondurma seçeneğiniz bulunur. Bu model ile eğer vadenizi arttırmak ve evi bir an önce sahibi olmak istiyorsanız yapabilirsiniz. Örnek verecek olursak 120 aya anlaştınız fakat 100 aya indirmek istiyorsunuz bunun için tek yapmanız gereken anlaştığınız şirket ile görüşmek. Her ay kira öder gibi taksit ödeyeceksiniz ve peşinatsız faizsiz ev sahibi olacaksınız.

Tüfe Modeli: Peşinatsız ve Faizsiz ev almak istiyorsunuz ama paranızın değer kaybedeceğinden endişe duyuyorsanız bu model tam size göre. Anlaştığınız günün tüfe oranıyla yıllarca bu tüfe oranı üzerinden taksitlerinizi ödeyebilirsiniz. Böylelikle paranızın değer kaybedip kaybetmeyeceğinden endişe duymazsınız. Bu model ile peşinatsız, faizsiz ve tüfe oranına bağlı kalmadan hemen ev sahibi olabilirsiniz. Peşinatsız, faizsiz, tüfe olmadan ve zaman tasarrufu ile birlikte bu model ile ev sahibi olabilirsiniz.

Çekilişsiz Ev Sahibi Olma: Çekilişsiz ev sahibi olma modelinde genellikle peşinat istenir. Ancak bu modelin şu şekilde avantajı var. Bu modelde almak istediğiniz evin çıkacak ara ödemesine göre peşinatsız ev sahibi olabilirsiniz. Ara ödeme dönemlerini siz belirlersiniz. Belirlenen dönemlerde peşinat ödemeden sadece o ay çıkan kaç aylık taksit değerine bedel ise onu ödersiniz. Çekilişsiz modele bu şekilde peşinatsız ve faizsiz şekilde ev sahibi olunabilir.

Peşinatsız Ve Faizsiz Ev Almak İçin Gereken Şartlar Nelerdir?

Peşinatsız ve faizsiz ev almak istiyorsanız gelir durumunuzun buna uygun olması şarttır. Gelir durumunuz sizin aylık taksitleri veya ara ödeme dönemlerini rahatlıkla ödemenizi sağlar. Bu nedenle ev alırken ilerleyen aylarda sıkıntıya düşmemeniz için gelir gider dengenizi iyi hesaplamanız gerekir.
Faizsiz ev almak istiyorsanız bankalar ile çalışmanız önerilmez. Bunun nedeni ödediğiniz tutar üzerinden bankanın üzerine faiz koymasından kaynaklıdır. Bu yol sizin için değildir. Sizin için en kolay yol fırsatları ve kampanyaları takip ederek çekilişli veya çekilişsiz modellere katılıp peşinat ve faiz ödemeden ev sahibi olmaktır. Faizli modellerde bankalar sizden ipotek göstermenizi veya bazı durumlarda peşinat göstermenizi isteyebilir. Ancak bazı şirketler bankalar ile anlaşmalı olduğunda işler daha kolay bir şekilde yürümektedir.

Peşinatsız Ve Faizsiz Ev Nasıl Bulunur?

Bu kriterlere uygun ev bulmak zor değildir. Siz sadece krediye uygun ev bularak gerekli şirketler vasıtası ile ev sahibi olabilirsiniz. Bunun için internet üzerinden veya ilanlara bakarak güncel durumu takip edebilirsiniz. Güncel durumları takip ederken bulduğunuz fırsatların çekilişli olma ihtimali mevcuttur. Bu nedenle elinizi biraz çabuk tutmanız gerekir. Çekilişli modellerde genelde size çıkma olasılığı azdır. Ancak çekilişsiz ve ara ödemeli almak isterseniz buda bir avantajlı seçenektir.

Peşinatsız Ve Faizsiz Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

-Başlıktaki gibi peşinat ödemeden ve fiyatın üzerine faiz eklenmeden ev sahibi olursunuz.

-Tüfe oranları ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

-Ara ödemeli ve çekilişsiz seçenekleriniz bulunur.

-Ara ödeme dönemlerini siz belirlersiniz.

-Ödeyemediğiniz aylarda taksitleri dondurabilirsiniz.

-Ev alarak kendinize iyi bir yatırım yapabilirsiniz.

-İstediğiniz ve hayaliniz olan ev sizin olur.

-Zaman tasarrufu edersiniz. Yıllarca çalışarak alabileceğiniz evi anında alarak önemli bir zaman kazanmış olursunuz.

Peşinatsız ve Faizsiz Ev Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

-Çalışacağınız şirketi iyi araştırmalı ve daha önce çalışanlarla iletişime geçmelisiniz.

-Bütçenizin ve aylık gelirinizin ev almaya uygun olması.

-Evin taksit sayısıdır. Evin taksit sayısı sizin ne kadar sürede ev sahibi olacağınızı belirler.

-Evin inşaat halinde olup olmadığıdır.

-Özellikle Marmara bölgesinde alınacak olan evin depreme dayanıklı olup olmaması.

Peşinatsız Ve Faizsiz Ev Almak Kolay Mı?

Peşinatsız ve faizsiz ev almak şirketler sayesinde kolaydır. Çekilişli, çekilişsiz, taksitli veya ara ödemeli olan modeller ile peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olunmaktadır. Gelir açısından durumunuzun iyi olması ve zamanı iyi hesaplayarak kolay bir şekilde ev sahibi olunabilir. Müşteriler artık kira ödemekten sıkılabildiği gibi sadece yatırım amaçlı ev almak isteyebiliyor. Bu nedenle avantajlı bir şekilde ev almak istiyor.

yukarı