İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

eEtrolife

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Phuket Health & Wellness Resort

Küçük Erenköy plajına birkaç adım mesafede, Kıbrıs Girne'de Cyprus Construction imzasıyla yükseliyor

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

“ARY Mevsim, İçinde Yaşayanlara Huzur Verecek” 

ARY Mevsim Satış ve Pazarlama Müdürü Atilla Aktan, projenin, içinde yaşayanlara huzur vereceğini belirterek, avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri sunduklarını ifade etti.

“ARY Mevsim, İçinde Yaşayanlara Huzur Verecek” 
06.11.2017 - Pazartesi

ARY Mevsim projesinin Satış ve Pazarlama Müdürü Atilla Aktan, Sancaktepe’de hayata geçirilen projenin detaylarını ve sektör hakkındaki görüşlerini projedefirsat.com ile paylaştı. İşte detaylar… 

Sancaktepe Bölgesi İstanbul’un Cazibe Merkezi Oldu

ARY Mevsim projesi öncesinde ARY Yapı ve Sancaktepe bölgesi hakkında bilgi veren Atilla Aktan, şöyle konuştu: “ARY, bir otomotiv ve aynı zamanda bir inşaat firması. Otomotiv sektöründeki geçmişini daha sonra inşaat sektöründeki tecrübesi ile buluşturarak, her iki sektörde de başarılı projeleri ile yola devam ediyor. ARY Yapı’nın ilk markalı konut projesi Çekmeköy, Taşdelen’de hayata geçirdiği ARY Efedra projesi oldu. Onu tamamladıktan sonra, Sancaktepe bölgesi İstanbul’un yeni yükselen yıldızı oldu. Bilinen markalı konut üreticilerinin yatırımlarını da kendine çekti. Bu çekimin en önemli sebeplerinden bir tanesi buraya kamu yatırımlarının ağırlıklı olarak yönlendirilmiş olması. Bölgede 3 bin 600 yataklı bir şehir hastanesinin planlanması ve yüksek cazibesi ile buraya ciddi bir nüfusun çekilmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Sancaktepe metrosu ile burada yaşayan insanlar, İstanbul’un merkezi noktalarına dakikalar içerisinde bağlanacaklar. İstanbul’daki oturum bölgelerinde ulaşım öncelikli oldu. Gerek işe ulaşma mesafesi, gerekse belli merkezlere ulaşım kolaylığı yatırımları olumlu etkiliyor.”

ARY Mevsim, Yaşayanlara Huzur Verecek 

ARY Mevsim projesi hakkında ayrıntılı bilgi veren Atilla Aktan, proje hakkında şu bilgileri verdi: “ARY Mevsim’in lokasyonunu beğendik, o yüzden burada yatırım yapmaya karar verdik. ARY Mevsim TEM-Kartal bağlantı yolunun tam üzerinde. 2 kilometre yukarısında TEM var, 6-7 kilometre aşağıdan da Kartal, E-5’e ulaşmak mümkün. Yani buradan 10-15 dakika içerisinde ana arterlere, sorunsuz ve trafiğe takılmadan ulaşılabiliyor. Bu lokasyon önceliğinden dolayı bu projeyi burada gerçekleştirmeye karar verdik. Mayıs ayında da inşaatımızın temellerini atarak yapımına başladık. Projemizin hemen önünde ticari alanlarımız var. Projemizin ayrılmaz parçası ve aynı zamanda bir cazibe merkezi de olacaktır. Yaklaşık 2 bin metrekare kapalı alanı olan, 5,5 metre tavan yüksekliğine sahip, Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan ticari alanlarımızı konut kısmından daha önce hayata geçirdik. Ticari birimlerin kaba inşaatlarını tamamladık, ince inşaata geçtik. 

ARY Mevsim, 3 blokta 100 daireden oluşan butik bir proje. 1 bloğumuzun kaba inşaatını tamamladık diğer bloklarımız da devam ediyor. Kapalı otoparkıyla, sosyal tesisiyle, havuzlarıyla, geniş peyzaj alanlarıyla burada yaşayanlara huzur vereceğini düşündüğümüz bir proje yapıyoruz. Burada 2+1 ve 3+1 tipinde daireler üretiyoruz. Aile konseptinin ön planda olması için 1+1 daire yapmadık. Onun yerine daha ekonomik 2+1’lere yer verdik. 4 farklı 2+1’imiz, 3 farklı tipte de 3+1’imiz var. Bunun yanı sırada da az sayıda bahçe katlarımız var.”

40 Ay Faiz Yok, Kişiye Özel Ödeme Var

Projenin ödeme alternatiflerinde esnek davrandıklarını belirten Aktan: “Bankasız ve faizsiz 40 ay ödeme alternatifi sunuyoruz. Kişiye özel esnek ödeme planlarına da açığız. Faizlerin yükseldiği bir dönemdeyiz. Dolayısıyla firma satışları müşterilere daha cazip geliyor. 40 aya kadar faizsiz şekilde bunu yapabiliyoruz ama 40 ayın içerisinde müşterinin isteğine bağlı olarak ara taksit, artan taksit, ara ödeme ve teslimden sonra balon ödeme gibi ödeme planları gerçekleştirebiliyoruz. İnsanlar yatırım yaparken içinde yaşadığı evi satarak bir yeni eve geçmek istiyorlar. Biz de onlara göre teslimdeki ödemelere ağırlık vererek, bir başka yerde kiracı olma durumu yaşatmadan, evlerini satarak ARY Mevsim’deki yaşama geçebilecekleri bir ödeme planı sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

Fiyatlar 393 Bin Liradan Başlıyor

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 nakit indirimimin yapıldığını vurgulayan Atilla Aktan, “393 bin liraya da şu an ARY Mevsim’den daire almak mümkün” dedi. Aktan, şöyle devam etti: “Liste fiyatlarımız şu anda 437 bin liradan başlıyor. Bu 40 ay bankasız ve faizsiz ödenecek toplam rakam. Dairenin tipine ve metrekaresine göre değişkenlik gösteriyor. Örneğin, ara katlardaki bir 3+1’in fiyatı faizsiz ve 40 aylık vade çerçevesinde 598 bin liraya kadar değişiyor. Bu söylediğimiz rakamlar tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 nakit iskontosu ile uygulanıyor. Dolayısıyla 393 bin liraya da şu an ARY Mevsim’den daire almak mümkün.”

Yüzde 5’lik Prim Cepte

ARY Mevsim’in prim potansiyelini değerlendiren Aktan, lansman döneminde yüzde 5 indirimli satışa çıktıklarını ifade ederek, projeden konut alanların daha en başından yüzde 5 avantajlı olduklarını belirtti. Aktan sözlerini şöyle sürdürdü: “Başlangıç fiyatları prim potansiyelinin önünde önemli bir etken. Planladığımız lansman fiyatlarından da yüzde 5 indirimli olarak satışa çıktık. Yatırım yapan müşterilerimiz daha ilk aldıkları anda başka bir kriter olmaksızın daha en başından yüzde 5’in ceplerine koymuş oldular. Bölgenin primi, inşaatlar ortaya çıktıkça, inşaatların teslim zamanı yaklaştıkça, metro çalışmaları da hızlanıp, kamu yatırımları arttıkça diğer bölgelere nazaran daha yüksek olacaktır. Burada metrekare bazındaki fiyatlar İstanbul’un Anadolu yakasındaki bölgelere göre çok daha uygun. Metrekare fiyatı en uygun olan bölge şu an Sancaktepe bölgesi. Buradan ev alanlar uygun fiyatlarla alıp, prim kazanmaya başlayabiliyorlar.”

“Sancaktepe’ye 5 Yıl Daha Yatırım Yapacağız”

“ARY Mevsim’in şu an yaklaşık olarak 4’te 1’lik satışını tamamladık” şeklinde konuşan Atilla Aktan, “Bizim portföyümüzde oturumcu müşterimiz daha fazla. Bu yüzden planlamalarını iyi yapıyorlar. Satışlar özellikle son dönemlerde, Eylül-Ekim aylarında hızlandı. Bunun üzerinde tabii piyasa koşulları da çok büyük etken. Bu yakaladığımız ivmenin daha da artarak devam edeceğini düşünüyoruz” dedi. 

Yeni projelerini de aynı bölgede hayata geçireceklerini ifade eden Aktan, “Sancaktepe-Samandıra bölgesini çok sevdik. Henüz çok detaylı hale gelmemiş olsa da yatırımlarımızı önümüzdeki 5 yıl boyunca bu bölgeye yapmaya karar verdik. Şu an Samandıra bölgesinde, ARY Mevsim’e birkaç kilometre uzaklıkta 250 dairelik bir proje planlıyoruz. Daha sonra aynı bölgede 30 dönümlük bir arazi üzerinde henüz planlama aşamasında olan bir projemiz olacak. Biz Samandıra-Sancaktepe bölgesine inandık ve burada yatırımlarımız sürecek” dedi.

“2018’den Umutluyuz”

2017 yılını değerlendiren Atilla Aktan, 2018 yılına dair görüşlerini dile getirdi. Aktan konu ile ilgili , “2017 yılını ikiye ayırmak gerektiğini düşünüyorum. 2017’nin ilk yarısında piyasada taşlar henüz yerine oturmamıştı ekonomik anlamda. İkinci yarıda yakalanan ivme, açıklanan büyüme oranlarıyla da kendisini gösteriyor. Bu ivmenin sonuçları, piyasadaki talebe de dönüşmeye başladı. Malum gayrimenkul de Türk insanının olmazsa olmazı. Daha da önemlisi gelecek nesiller için önemli bir yatırım aracı. İkinci yarıdaki ivmenin devam etmesi ile birlikte 2018’in çok daha iyi bir yıl olacağını düşünüyorum.

Tek başına bir müteahhidin tüm etkenler üzerinde bir etkisi yok. İnşaat sektörünün durumu muhakkak genel duruma bağlı olarak değişiyor. Gayri safi milli hasılanın yüzde 10’una tekabül eden bu sektör için gereken destekler mutlaka veriliyor ve verilmeye devam ediliyor. Örneğin 2017 yılında yapılan tapu masraflarındaki indirim, vergilerde gerçekleştirilen indirimler müşteriye bir avantaj olarak döndü ve müşteriyi motive etti. 2018’de de bu tür destekleri bekliyoruz. Bu tür destekler verildiği sürece inşaat sektörü de üzerine düşen yatırımları yapacaktır. 2017’den daha iyi bir 2018 yılı bekliyoruz bu anlamda, çünkü çok iyi projeler yapılıyor ve çeşitlendiriliyor projeler. Daha fazla sayıda aile kendisine uygun lokasyonlarda ve fiyat aralığında ev bulabiliyor. Markalı konut biraz daha tabana yayılmaya başlıyor. Bu da bizim piyasamızı büyütüyor. 2018’den umutluyuz” değerlendirmelerinde bulundu.

yukarı