İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Kıbrıs'ta Huzur ve Kalitenin Adresi

Kıbrıs'ta %35 peşinat 36 ay vade avantajıyla 115.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

eEtrolife

Kıbrıs'ta Evin Olsun

Courtyard Platinum'da %35 peşin 35 vade avantajıyla Kıbrıs'ta ev sahibi ol, yüksek kira getirili yatırımın 9 yılda amortisman imkanı ile değer kazansın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Kıbrıs'ta Huzur ve Kalitenin Adresi

Kıbrıs'ta %35 peşinat 36 ay vade avantajıyla 115.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta Evin Olsun

Courtyard Platinum'da %35 peşin 35 vade avantajıyla Kıbrıs'ta ev sahibi ol, yüksek kira getirili yatırımın 9 yılda amortisman imkanı ile değer kazansın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Kıbrıs'ta Ev Sahibi Ol

Phuket Health & Wellness Resort'ta 51.000 £ peşinat ve 33 ay vade imkanıyla ev sahibi ol yatırımın 10 yılda kendisini amorti etsin

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

El Birliği Sistemi İle Ev Alma

El birliği sistemi ile ev alma son zamanlarda artan faiz oranlarını biriktirme yöntemidir. Bu sistem ile üyeler buluşup her ay para ödeyerek bir çekilişe katılır. İlk aydan itibaren ödediğiniz rakam ile çekilişten sürekli bir kişi eksilir.

El Birliği Sistemi İle Ev Alma
18.10.2019 - Cuma

El birliği sistemi ile ev alma son zamanlarda artan faiz oranlarını biriktirme yöntemidir. Bu sistem ile üyeler buluşup her ay para ödeyerek bir çekilişe katılır. İlk aydan itibaren ödediğiniz rakam ile çekilişten sürekli bir kişi eksilir. Bu sistem sayesinde, ilk aydan itibaren ev sahibi olabilirsiniz. Ancak çekiliş mantığı olduğu için biraz beklemeniz gerekebilir.

Bu sistemde bir havuz oluşturulur ve havuza gerekli olan parayı atarsınız ve size sıra geldiğinde o havuza atılan para ile evin fiyatı ödenmiş olur. Bir tür para biriktirme yöntemi denilebilir. El birliği sisteminde sıra size geldiğinde biriktirdiğiniz paraya uygun evler bulabilirsiniz. Çekiliş tamamen şans meselesidir. Bu nedenle bu sistem geleceğe yatırım olarak görülebilir. El birliği sistemi ile aylık 500 lira taksitle bile ev sahibi olmak mümkündür. Önemli olan çekilişin size çıkıp çıkmadığıdır. Sistemde 40 ay ile 240 aya varan seçenekler ile bir ödeme planı oluşturulur.

El Birliği Sisteminin Avantajları Nelerdir?

-El birliği sisteminde faiz uygulaması bulunmaz.

-Kredi kullandırılmadan ev sahibi olunur.

-Ara ödeme şartı aranmaz.

-Dar gelirli vatandaşlar için avantajlıdır.

-Evinizi dilediğiniz yerden seçersiniz.

-Kişinin kendi olanaklarına göre ödeme planı oluşturulur.

El Birliği Sistemi ile Ev Sahibi Olmak İçin Gereken Şartlar

El birliği sisteminde herhangi bir gelir belgeleme şartı yoktur. Her gelirden vatandaş taksitleri ödeyebildiği sürece ev sahibi olabilmektedir. Kişinin yalnızca aylık olarak ödeyebileceği miktarda bir gelir kazanması gerekir.

El Birliği Sisteminde Ödeme Planı Oluşturulması

El birliği sisteminde ödeme planı oluşturulurken kişinin gelirine bakılır. Kaç ay vade ile ödeyebileceği gelir durumuna göre belirlenmiş olur. Aylık 500 lira taksit ile 240 aya varan seçenekler ile ev sahibi olunabilir. Özellikle dar gelirli kişiler için kaçınılmaz bir fırsattır.

El Birliği Sistemi ile Ev Sahibi Olmak İçin Ne Yapılması Gerekir?

El birliği sistemi ile taksitle ev sahibi olmak için öncelikle araştırma yapın ve güvenilir olan şirketler ile iletişime geçin. İletişime geçtiğiniz sırada isterseniz ofislerine gidip ziyaret ederek yüz yüze durumunuzu anlatabilirsiniz. Durumunuzu anlattıktan sonra size yardımcı olacaklar. Sizin onlara gelirinizi göstermeniz gerekiyor ve el birliği sistemi ile ev almak istediğinizi söylemeniz gerekiyor. Eğer geliriniz yüksek ise daha yüksek fiyatlı evler için çekilişe katılabilirsiniz. Dar gelirli birisiyseniz daha az maliyetli bir ev sahibi yapılmanız için çekilişe dahil edilirsiniz. Ardından her ay size sunulan ödeme planı herhangi bir peşinat vermeden taksitleri ödeyerek çekilişlerin her ay sonuçlanmasını beklersiniz. Çekiliş için size ilk ayda ev çıkabilir son ayda çıkabilir. Bu tamamen şansa kalmış bir durumdur.


El birliği Sistemi ile Ev Seçimi

El birliği sistemiyle ev seçilirken gelirinize oranla en iyi evi seçmeniz gerekir. Eğer dar gelirliyseniz ve el birliği sistemine katılmak istiyorsanız alacağınız evin gelirinize uygun olması gerekmektedir. Ayrıca alacağınız ev inşaat halinde ise size olması gereken fiyattan daha ucuza gelecektir. İnşaat halindeki evleri dar gelirliyseniz tercih edebilirsiniz. Ancak inşaat sürecinde olan evlere dikkat etmeniz gerekir. Evi satın aldıktan sonra inşaat sürecinin durması sizi üzebilir. Bu nedenle alacağınız evi yapan firmayı araştırmanız gerekir.

Firma hakkında daha önce kaç ev yaptığı ve sizin almak istediğiniz ev bir bina ise o binada kaç kişinin o esnada satın alma işlemini gerçekleştirdiği önemli bir konudur. Aylık olarak gelirleri yüksek olan kişilerde inşaat halinde ki evleri tercih edebilirler. Bu tamamen tercih meselesidir. Kişi o günün koşullarına uygun olarak geleceğe yatırım olarak görmek istiyorsa inşaata yönelebilir. İleride değerlenecek evleri daha ucuza satın alarak mantıklı bir işlem gerçekleştirmiş olur. Yüksek gelirli kişiler ödeme dengesi açısından daha maliyetli evlere yönelebilir. Bu sistemde ev almak ödeme gücüne bağlıdır.

Ayrıca ev seçerken bir diğer önemli husus evin bulunduğu bölgedir. Evi alacak olan kişi evin sağlamlığı konusunda emin olmalıdır. Evin temeli atılırken nelerin kullanıldığı ve depreme dayanıklı olup olmadığı önemlidir. Özellikle Türkiye’nin bir deprem bölgesinde yer alması binaların sağlam ve güvenli olması açısından şarttır. Marmara bölgesinde kıyı bölgelerde alınacak olan evler herhangi bir deprem olması sırasında yıkılabilir veya zarar görebilir. Geleceğe yatırım olarak alınan ev gelecekte bir enkaza dönüşebilir bu nedenle dikkatli olmakta fayda var.

El Birliği Sisteminde Çekiliş Sistemi Nedir?

Her ay bir üyeye teslim yapılır. Çekilişler noter huzurunda gerçekleşir. Çekilişlerde sona kalan adaylara kolaylık sunulur. Bu kolaylık bekleme süresinin ortasında ev verilmesidir. Şirketler üyelerin daha fazla beklememesi adına gereken sürenin ortasında mali yükümlülüklerini sırtına alarak kişileri ev sahibi yapmaktadır. Böylece şirketler en geç sürenin ortasında kişileri kendi desteğiyle ev sahibi yapar.  Ayrıca bir yöntem daha bulunur. Sistemde çekilişle en önce çıkanlar daha çıkmayanlara ödeme yani kira yardımı adı altında ödemeler yapar. Alanlar ödedikleri ile henüz ev alamayanları tamamlar. Böylece bir kısır döngüde iş devam eder ve herkes ev sahibi olur. Normal kura sisteminden farkı esas olarak bu olmakla birlikte kişiler için ve Türkiye piyasasına sürekli olarak taze nakit sürülmesi sağlanır. Bu sistemde herkesin kazanması mümkündür.

El Birliği Sisteminde Güven Unsuru

El birliği sisteme güvene dayalı bir sistemdir. Şirketler genellikle yıllardır bu işleri yaptıkları için müşteriler tarafından bir sorun olarak görülmez. Çekilişlerin noter huzurunda yapılması en basit örnektir. Çünkü birinin ev sahibi olması rastgele kura ile sağlanırken bunu en kıdemli kişinin huzurunda yapılması şirkete olan güveni yükseltmesini sağlayacaktır.

yukarı