İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 276 92 76 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Querencia Long Beach

Eşsiz bir kumsalın karşısında, denize 400 metre mesafede yer alan Querencia, ilham veren masmavi manzarası, seçkin yaşam alanları ve sosyal donatılarıyla geleceğe ışık tutuyor.

eEtrolife

Casa del Mare

Dağlar ve deniz arasında konumlanan Casa del Mare, Akdeniz rüyasını yaşamak için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

eEtrolife

Ocean Life Residence

Oceans Life, el değmemiş doğası ve ışıltılı yaşamıyla göz kamaştıran İskele Long Beach'in en değerli noktasında yer alıyor 

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Querencia Long Beach

Eşsiz bir kumsalın karşısında, denize 400 metre mesafede yer alan Querencia, ilham veren masmavi manzarası, seçkin yaşam alanları ve sosyal donatılarıyla geleceğe ışık tutuyor.

Fırsatı Hemen Yakala sag
Casa del Mare

Casa del Mare

Dağlar ve deniz arasında konumlanan Casa del Mare, Akdeniz rüyasını yaşamak için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

Fırsatı Hemen Yakala sag
Ocean Life Residence

Ocean Life Residence

Oceans Life, el değmemiş doğası ve ışıltılı yaşamıyla göz kamaştıran İskele Long Beach'in en değerli noktasında yer alıyor 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Emtan Reflection

Reflection projesi, birçok konuda gelişmeye açık olan Tatlısu bölgesinde, denize yakın bir konumda, doğa ile iç içe, şehrin kalabalığından uzakta, bir o kadar huzurlu ve yeşil ile mavinin kesiştiği bir konumda yer alacak.

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

Ömür İstanbul Projesi Basına Tanıtıldı

Esenler Ömür İstanbul, düzenlenen basın toplantısı ile görücüye çıkarıldı.

Ömür İstanbul Projesi Basına Tanıtıldı
22.09.2017 - Cuma

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi basına tanıtıldı.

Esenler’in ilk nitelikli lüks konut projesi olacak olan Ömür İstanbul, 4 Blokta 278 konut, 3 ticari ünite ve sosyal tesislerden oluşacak. Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul, kentsel dönüşüm projelerinde de çıtayı yükseltecek.

Ömür İstanbul projesi basın lansmanı Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Tarık Uğur Tayfur, Eskon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Esenler Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Orhan Oğuz Türk’ün katılımıyla gerçekleşti. 

Metrekare Fiyatları Ortalama 4 Bin 500 TL

Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Tarık Uğur Tayfur, projede metrekare fiyatlarının ortalama 4 bin 500 TL civarında olduğuna değinerek, en ucuz konutun 312 bin TL olduğunu belirtti. Konuşmasını sürdüren Tayfur, “Ülkemizin ve bilhassa İstanbul’un bir gerçeği olan deprem tehlikesi kentsel dönüşümü elzem kılıyor. Esenler bölgesi kentsel dönüşümün belediye güvencesiyle başarıyla yürütüldüğü bir bölge. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi ve Eskon AŞ ortaklığıyla Esenler’e değer katacak Ömür İstanbul projesini hayata geçirdik. Bu projede yer almak bizim için kıymetlidir. Kent yaşamında insan unsurunun önde olduğu kişilikli ve yüksek nitelikli konut üretmek arzumuzu Ömür İstanbul ile gerçekleştiriyoruz.  Bu proje şehir merkezinde yaşamak isteyen alıcılar için ideal bir tercih olduğu gibi aynı zamanda kazançlı bir yatırımdır. Esenler’de yeni bir dönemin kapısını açan, bölgeye değer katan bir projedir” dedi. 

“Ömür İstanbul, Bizim İlk Kentsel Dönüşüm Projemizdir”

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ise “Kentsel dönüşüm çalışmaları yaparken bir taraftan şehrin güvenliğini bir taraftan şehirde yaşayan insanların güvenli konutlara kavuşmasını sağlamak için çalışıyoruz. Diğer taraftan da şehrin sosyal dokusunda düzenleme yapmış oluyoruz. Ömür İstanbul projesi buna en güzel örneklerden bir tanesidir. Ömür İstanbul projesi ayrıca bizim ilk kentsel dönüşüme başladığımız projedir” dedi. 

Göksu “Kentsel dönüşüm alanında yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz Esenler’de yenilenmesi gereken 74 bin konutu ivedilikle yenilemek ve kentsel dönüşüm çerçevesinde bir olası depreme karşı tedbirlerimizi hızlı bir şekilde almaktır. Ömür İstanbul kentsel dönüşüm alanında başlattığımız toplumsal seferberliğin güzel sonuçlarından biridir. Bu projenin ardından Esenler’de 3 mahallede 2 bin konut ile devam edeceğiz.” dedi. 

İşte Ömür İstanbul Projesinin Detayları

10 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde inşa edilecek Ömür İstanbul projesinde 4 blokta, 278 konut ve 3 ticari ünite yer alacak. 1+çocuk’tan 4+1’e kadar farklı büyüklük ve tipte birçok alternatif daire seçeneğinin bulunacağı Ömür İstanbul’da 12 adet 2 tip 1+ çocuk daire, 149 adet 87 tip 2+1 daire, 113 adet 6 tip 3+1 daire ve tek tip 4 adet 4+1 daire mevcut.

Tekstilkent, İSTOÇ, Hal, Giyimkent gibi ticaret merkezlerinin tam ortasında yer alan Ömür İstanbul projesi, merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Ömür İstanbul projesinin 5 dakika uzaklığında Tekstilkent – Giyimkent metro istasyonu yer alacak. Metro Hattı’nın Ocak 2018’de tamamlanarak hizmete açılacak. Ömür İstanbul, projesi İstanbul’u Anadolu’ya ve dış dünyaya bağlayan Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika mesafede yükseliyor.

yukarı