İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

eEtrolife

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Phuket Health & Wellness Resort

Küçük Erenköy plajına birkaç adım mesafede, Kıbrıs Girne'de Cyprus Construction imzasıyla yükseliyor

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

Nevbahar Üsküdar Projesi Satışa Çıktı!

Altyapı, üstyapı ve enerji yatırımlarıyla adından söz ettiren Kalyon Holding, Üsküdar’da hayata geçirdiği Nevbahar Üsküdar projesini satışa çıkardı.

Nevbahar Üsküdar Projesi Satışa Çıktı!
30.09.2019 - Pazartesi

Altyapı, üstyapı ve enerji yatırımlarındaki başarılarıyla adından söz ettiren Kalyon Holding, Üsküdar’da hayata geçirdiği Nevbahar Üsküdar projesini satışa çıkardı.

Yaptığı altyapı, üstyapı ve enerji yatırımları ile dünyanın önde gelen firmalarına adını yazdıran Kalyon Holding, markalı ilk konut projesi olan Nevbahar Üsküdar’ı yaptığı basın lansmanı ile satışa çıkardı. İstanbul’un merkezi ilçelerinden olan Üsküdar’ın merkezinde yükselen Nevbahar Üsküdar projesinde 4 farklı konut bloku, kiralanabilir alanı 30 bin metrekareyi bulan Nevçarşı isimli çarşı alanı, modern meydan düzenlemesi, konut rekreasyon alanları ve çocuk parklarından oluşan bir mimari yapı hakim. Boğaz yalılarının esintilerini taşıyan mimarisiyle öne çıkan Nevbahar Üsküdar projesi bugünün imkanlarıyla geçmişin güzelliklerini bir araya getiriyor.

“Bu bizim için bir sorumluluk”

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, düzenlenen basın toplantısında Kalyon Holding’in bugüne kadar imza attığı sayısız projeyle Türkiye ekonomisine katkıda bulunduğunu belirterek, “Son yıllarda Türkiye’nin vizyon projeleri olarak adlandırılan çok sayıda mega yapıda imzası bulunan bir grup olarak, özellikle altyapı ve üstyapı inşaatında elde ettiğimiz deneyimi şimdi de gayrimenkul sektörüne taşıyoruz. Bu deneyimi sektöre aktarmanın bizim gibi ülkesi için çalışan, üreten, istihdam sağlayan, yatırım yapan şirketler için bir sorumluluk olduğuna inanıyoruz” dedi.

Mehmet Kalyoncu sözlerini şöyle sürdürdü: “45 yıllık tecrübemizle, gayrimenkul geliştiriciliği alanında da fark oluşturmayı amaçlıyor; hem proje geliştirdiğimiz bölgelere hem de sektöre katkı vermeyi hedefliyoruz. Gayrimenkul geliştirirken bize yol gösteren ve Kalyon Gayrimenkul Yatırım markasının özünü oluşturan 3T olarak adlandırdığımız bir yaklaşımımız var: Teknoloji, Tabiat ve Tasarım… Biz Kalyon Gayrimenkul olarak, teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak; iyi tasarımla, ve tabiata saygılı bir şekilde projelerimizi geliştirmeyi sürdüreceğiz...”

“Gayrimenkul sektörü yeni bir evreye girdi”

Mehmet Kalyoncu, bu lansmanla beraber gayrimenkul sektöründeki bazı konulara yeni bakış açısı getirdiklerini söyleyerek, “Biliyorsunuz genelde lansman toplantıları ve satışlar, projelerde inşaat çalışmaları başlamadan önce yapılır. Biz ise bugün burada kaba inşaatı tamamlamış, bitmek üzere olan bir proje için bir araya geldik. Türkiye ekonomisinin itici güçleri arasında yer alan gayrimenkul sektörü, dönüşüm geçirerek yeni bir evreye girdi. Bu açıdan değişen dinamiklerin yakından takip edilmesi gerektiğini ve müşteri beklentilerinin doğru analiz edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Eski dönemin anlayışı olan; şehirle bağlantısı zayıf, aile hayatından uzak, deneyim ve tasarım sürecine gereken değer verilmeden, ‘nasıl olsa satar’ diyerek geliştirilen projeler dönemi geride kaldı. Gayrimenkul sektöründeki yeni dönem, finansal gücü yüksek, vizyon sahibi, kaliteden ödün vermeyen, insan ve aile hayatına dokunan şirketlerin ve projelerin öne çıktığı bir dönemin başladığını gösteriyor. Bu anlamda Kalyon Gayrimenkul Yatırım, gayrimenkul sektörünün yeni dönemine yön veren bir şirket olmayı hedefliyor” şeklinde konuştu.

Yeni yaşam ve ticaret merkezi

Mehmet Kalyoncu, mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini zenginleştiren kültür, sanat etkinlikleri ve eğitim programlarına çok önem verdiklerini söyleyerek, “Üsküdar, 700 bin kişilik bir nüfusun sadece 5 dakikada ulaşabildiği bir merkez. Projemizin yakın çevresinde yer alan 12 bin iş yeri de buradaki ticaret hayatın en önemli göstergesi. Hemen yanı başında yer alan vapur iskeleleri ve Marmaray istasyonu, yakın çevresindeki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli gibi ulaşım alternatifleriyle Nevçarşı; sadece Anadolu Yakası için değil, Beşiktaş, Şişli, Sarıyer, Fatih ve Beyoğlu gibi Avrupa Yakasında yer alan yüksek potansiyele sahip ilçeler için de çekim noktası olma özelliği taşıyor.” Dedi. Kalyoncu ayrıca projenin 1 yılda teslim edilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Nevbahar Üsküdar’ın ulaşım İstanbul’un yeni ulaşım aksının göbeğindeki konumuna dikkat çeken Kalyon Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Çağın Işıkdağ ise, “Üsküdar, Mimar Sinan Çarşısı’ndan Kız Kulesi’ne, Çinli Camii’nden Cemile Sultan Korusu’na, Küçüksu Kasrı’ndan Validebağ Korusu’na kadar 50’nin üzerinde tarihi mekâna ev sahipliği yapıyor. Üsküdar Belediyesi’nin hemen yanında konumlanan Nevbahar Üsküdar ise otomobille; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Üsküdar Vapur İskelesi’ne 3 dakika, Marmaray’a 3 dakika, Altunizade metrobüs durağına 10 dakika, Harem’e ise 5 dakika mesafede yer alıyor” şeklinde konuştu.

Metrekare Fiyatı Ortalama 14 Bin 500 TL

Kalyon Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşegül Öztürk, proje ile ilgili detayları paylaşarak, “Projemizde lansman dönemine özel daire fiyatlarımız 1.2 milyon TL’den başlıyor.” dedi. Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Nevbahar Üsküdar projemizin kalbi olarak gördüğümüz Nevçarşı, açık ve kapalı alanlardaki bistro, kafe ve restoranları; son teknoloji ses ve görüntü sistemlerine sahip sinema salonları, birbirinden egˆlenceli festival, konser, söyles¸i ve özel gösterimlerle renklenecek muhtes¸em bir etkinlik alanıyla, İstanbul’un buluşma noktalarından biri olacak. Toplam kiralanabilir alanı 30 bin metrekareyi bulan Nevçarşı’da farklı büyüklüklerde 138 mağazamız yer alacak. Tüm bunlara ek olarak, Nevçarşı bünyesinde, kamuya açık bir halk kütüphanesi ve sanat galerisi bulunuyor. Ayrıca 0-13 yaş çocuk gelişimi için oluşturulan yeni nesil oyun ve öğrenme merkezi Cocoon, en değerli varlıklarımız için tasarlandı. Cocoon bünyesinde de Türkiye’nin ilk özel çocuk kütüphanesinden tutun da sanat, fen, matematik, müzik ve aile eğitim alanları yer alacak.”

Ödemede Kolaylık

Ayşegül Öztürk, Nevbahar Üsküdar projesinin avantajlı ödeme planlarıyla da yatırımcılara büyük fırsat sağladığını belirterek, yüzde 25 peşinat ödeme yapanların kalan taksitlerini oturmaya başladıktan sonra ödemeye başlayacağını söyledi. Öztürk, bunun da hem ilk evini alanlar hem de yatırım amaçlı alım yapanlar için önemli bir avantaj getirdiğini belirtti.

Merkezi Konumda Akıllı Yaşam

En önemli avantajlarından birisi konumu olan Nevbahar Üsküdar projesi, Üsküdar sahile 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, arabayla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Altunizade metrobüs durağına 10 dakika, Harem’e 5 dakika mesafede yükseliyor. Nevbahar Üsküdar projesi akıllı ev konseptiyle, daire sahiplerine evlerdeki elektrikli ve elektronik sistemleri uzaktan kontrol edebilme olanağı sunuyor.

Emlak Editörü
Gayrimenkul Sektörüyle ilgili 8 yılı aşkın süredir emlak haberleri hakkında bilgiler sunuyor.
yukarı