İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

eEtrolife

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Phuket Health & Wellness Resort

Küçük Erenköy plajına birkaç adım mesafede, Kıbrıs Girne'de Cyprus Construction imzasıyla yükseliyor

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

İşte İzmir'in En Prestijli 16 Projesi!

İzmir'in en gözde 16 konut projesini sizin için derledik. İşte İzmir'de hayata geçirilen en prestijli konut projeleri...

İşte İzmir'in En Prestijli 16 Projesi!
17.10.2017 - Salı

Bornova'da Prestiji Yaşatan Proje: Gümüş Park Avenue 

İzmir'in gözbebeği Bornova'da Gümüş İnşaat tarafından inşa edilen Gümüş Park Avenue, 18 katlı tek bloktan oluşuyor. Büyüklükleri minimum 101, maksimum 111 metrekare olmak üzere 2+1 şeklinde dizayn edilen 135 adet daireden meydana gelen Gümüş Park Avenue'de dairelerin tamamı çift banyolu olarak tasarlanıyor.

2 bin 70 metrekarelik inşaat alanı bulunan projenin 600 metrekarelik alanı da peyzaja ayrılmış durumda. Cazibe merkezi Bornova'da hayata geçirilen proje, Point Bornova'ya 200 metre, çevre yoluna ise 300 metre yakınlığında. Estetik tasarımıyla dikkat çeken giriş lobisi ve rezidans hizmetlerinin yanı sıra proje, sosyal ve teknik donatılarıyla da göz dolduruyor.

İzmir Şehirlerarası Terminali'ne 3 dakikalık mesafede bulunan Gümüş Park Avenue, modern mimari ile konforu birleştiriyor. Projenin geniş yelpazeli sosyal olanakları içinde yüzme havuzu, fitness center, cep sineması, çocuk ve yetişkinler için kapalı oyun alanı, peyzaj alanı, çocuk oyun parkı ve ortak kullanımlı kapalı otoparka da yer verilmiş. 

Prestijli Bir Yaşam: Altındağ Prestij 1    

İzmir'in merkez ilçelerinden Bornova'da Mevaport İnşaat ile Fimar Holding ortak imzasını taşıyan Altındağ Prestij 1 projesi, tek blokta 74 daireden oluşuyor. 5 adet ticari ünitenin de bulunduğu projede daire büyüklükleri 75 ila 122 metrekare arasında değişiyor. 

2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilmiş daireleriyle tam bir aile konsepti olan proje, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Kalite ve estetiğin buluştuğu proje sadece bir yaşam değil aynı zamanda yatırım şansı da sunuyor.

Yenilikçi Bir Mimari: Trio Life

Mevaport İnşaat - Fimar Holding ortaklığı ile İzmir Altındağ'da 1. 678 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Trio Life, üç bloktan meydana geliyor. Büyüklükleri 123 metrekare ila 155 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilmiş 90 daireden oluşan proje, modernliği estetikle buluşturuyor.

Lokasyon açısından İzmir'in ulaşımı en kolay bölgesinde yer alan Trio Life projesi, şehir merkezine ve İzmir'in en gözde AVM'lerine yakınlığı ile benzersiz bir konum avantajına sahip. Konutlarda yaşayanların bir araya gelebilecekleri üç bloğun üzerine oturan bazada, peyzajla birleşen açık ve kapalı ortak alanların yer verildiği Trio Life'ta malzeme seçimindeki sadelik, tüm hatlarıyla tasarıma yansırken, iç ve dış bütünselliğini estetik bir biçimde destekliyor. 

Tire’de Yeni Bir Hayat: Tire Garden  

   

Aya İnşaat'ın Tire'de hayata geçirdiği Tire Garden, 4 bloktan meydana geliyor. 110 metre büyüklüğünde 2+1 ve 142 metrekare 3+1 şeklinde dizayn edilmiş 80 daire yer alan Tire Garden projesinde her cephe güneş görüyor.

Tire ilçesinde yükselen Tire Garden, "Tire'de Yeni Bir Yaşam Başlıyor" sloganıyla hayata geçiriliyor. Her şeyin düşünülüp tasarlandığı Tire Garden'da, yüzme havuzu, sauna ve masaj, spor salonu, kapalı otopark, yeşil alan ve oyun bahçesi, üst seviyede güvenlik, 24 saat kamera ve dahası mevcut. Rahatlığın ve konforun estetikle buluştuğu projede size sadece kendiniz için en uygun daireyi seçmek kalıyor.

Seferihisar’ın En Prestijlisi: Güzelkent Konutları      

       

Sönmezoğlu Yapı imzasıyla hayata geçirilen Güzelkent Konutları, büyüklükleri 130 ila 150 metrekare arasında değişen ve 3+1 şeklinde dizayn edilmiş 75 daireden meydana geliyor. Projede 4 adet de ticari ünite yer alıyor. Ege'nin serin sularını barındıran koylarına sadece 3 kilometre mesafede yükselen Güzelkent Konutları, 8 bloktan oluşuyor.

En ince ayrıntısına kadar düşünülerek konumlandırılan bloklar, birbirlerinin gün ışığına engel olmazken, yerleşim planıyla geniş ve ferah alanlar, keyifli ve huzurlu dakikalar geçireceğiniz mekanlara dönüşüyor.       

Doğanın Yeşilinden Şehrin Mavisine: Dasif Bluebell    

Dasif İnşaat’ın girişimi ile hayata geçirilen Dasif Bluebell projesi İzmir’in Bornova bölgesinde yükseliyor. Tek blokta 12 kattan meydana gelecek şekilde tasarlanan proje 2 bin 500 metrekare alanda yükseliyor. 
Toplam 41 daireden oluşan Dasif Bluebel projesinde daireler 6. Kattan itibaren deniz manzarasına sahip. Sadece 3+1 dairelerin yer aldığı projede dairelerin alanları brüt 223 ila 232 metrekare arasında değişim gösteriyor. Sosyal olanakları ile konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunan projede fitness merkezi,  otopark, sauna ve açık havuz bulunuyor.

Modern Mimari, Merkezi Konum: Özemeksan Şehrin Evleri

      

Özemeksan İnşaat Şehrin Evleri Bornova projesi, İzmir-Bornova Merkez’de hayata geçiriliyor. Minimalist ve şık mimari tasarım anlayışını seçen Özemeksan İnşaat, Şehrin Evleri projesinde 5 bloktaki farklı tasarımlarıyla zevkinize uygun seçenekler sunuyor.

Özemeksan İnşaat Şehrin Evleri, iç mimaride de geniş yaşam alanlarını ihtiyacınıza en uygun tasarımlar ile hayata geçiriyor. Proje, geniş metrekareleri ve fonksiyonel iç mimari tasarımı sayesinde ferah yaşam alanları sunuyor.

Yepyeni Bir İzmir: Yenitepe İzmir 

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat’ın işbirliği ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir projesi, İzmir’in gözde bölgelerinden Alsancak’ta yükseliyor. Arsa alanı 55 bin metrekare olan projede 1.533 adet daire yer alıyor. 

20 blok olarak yükselen Yenitepe İzmir projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerine sahip. Projede konutların yanı sıra 25 adet de ticari ünite bulunuyor. Konumu itibariyle daire sakinlerine ulaşımda kolaylık sağlayan projede aynı zamanda yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve daha birçok sosyal olanak yer alıyor. 

Size Değer Veren Bir Yer: Cebeci Aura 

Cebeci İnşaat’ın İzmir’in hızla değerlenen bölgelerinden Ulukent bölgesinde hayata geçirdiği Cebeci Aura projesi 10 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.
“Duygunun her tonuna yer var” sloganıyla satışa sunulan projede 206 adet daire mevcut.  Tamamlandığında inşaat alanı 27 bin metrekare olacak olan projede 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçenekleri bulunuyor. Sevdiğiniz her şeye yakın bir yaşam sunan Cebeci Aura projesi işinize, doğaya, eğitim alanlarına, kent merkezine ve birçok merkezi noktaya yakın lokasyonda yer alıyor.

Doğanın, Konforun ve Hayatın İçinde: Folkart İncity    

    

İzmir’in Bornova bölgesinde hayata geçirilen Folkart İncity projesi Folkart Yapı’nın imzasını taşıyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olan projenin toplam inşaat alanı ise 108 bin metrekareye ulaşıyor. Toplamda 700 konuttan meydana gelen Folkart İncity projesinde daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde sunuluyor.

Folkart İncity projesi 8 bloktan meydana geliyor ve projedeki bloklar zemin+1 kat ile zemin+28 kat aralığında değişen büyüklüklerde yükseliyor. Konforlu yaşam alanlarının estetik mimari ile birleştirildiği projede inşaat alanının yüzde 72’si yeşil alana ayrılıyor.

Şehrin Kalbinde: Trade Mark Bornova

Kılıçoğlu İnşaat’ın projesi olan Trade Mark Bornova, 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde kuruluyor. 94 adet konutun bulunduğu projede, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilmiş daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 80 ila 150 metrekare arasında değişiyor.

İzmirin gözde lokasyonu Bornova'da konumlanan Trade Mark Bornova projesi, 2 bin 700 metrekarelik yeşil alana sahip. Çevre dostu bir proje olarak dikkat çekiyor. Trade Mark Bornova projesi ulaşım akslarına, eğitim ve sağlık kurumlarına yakınlığıyla da ön plana çıkıyor.

Lüks ve Konfor Bir Arada: Olympus Residence

           

İzmir'in değer kazanan bölgelerinden Bayraklı'da Reformist Yapı imzasıyla hayata geçirilen Olympus Residence, 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Akıllı ev sistemleriyle donatılan Olympus Residence'ta daireler, konforu ve lüksü bir arada vaat ediyor.

İzmir şehri ve körfezi panoramik olarak gören bir lokasyonda tek blok olarak yükselen proje, çevreyoluna 2 dakika, Konak'a ise sadece 10 dakikalık mesafede konumlanıyor.Geniş ve ferah daire yapısıyla tam bir aile projesi olarak dikkat çeken Olympus Residence, sıcak komuşuluk ilişkilerini sosyal alanlarımızda pekiştirebileceği bir proje olarak da ön plana çıkıyor.

Benzersiz Konfor: Bostanlı Bivalvia   

İzmir Karşıyaka’da hayata geçirilen Bostanlı Bivalvia projesi Biva Mimarlık imzasıyla yükseliyor. Büyüklükleri 109 ile 124 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilmiş 65 konuttan oluşan proje, İzmir'in yeni sombolü olma yolunda iddialı şekilde ilerliyor.

Bostanlı Bivalvia projesi hem bölgenin hem de İzmir'in en lüks ve özel projesi olacak. Denize 150 metre mesafede bulunan proje denize nazır daireleriyle yatırımcısına huzuru ve konforu bir arada sunacak. Bostanlı Bivalvia Residences'in sosyal donatıları arasında, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal tesis, fitness center, spor salonu, sauna, cafe, çocuk parkı, yeşil alan, yürüyüş yolları, bulunmaktadır.

Modern ve Yenilikçi Hayat: Goldiva Güney

Diva İnşaat tarafından Bornova’da hayata geçirilen Goldiva Güney projesi her katta; 4+1 3+1,2+1,1+1 olmak üzere, farklı bütçe ve isteklere göre daire alternatiflerine sahip.  Goldiva Güney'de en uzun ömürlü, kaliteli, sağlam ve estetik tasarım anlayışıyla üretilmiş, aynı zamanda alanlarında marka firmaların malzemeleri kullanılıyor. 

Goldiva Güney, İhtiyaçlarınıza dilediğiniz anda kolayca ulaşabileceğiniz bir konumda hayata geçiriliyor. Projede optimum kullanım imkanı ile her alanı değerlendireceğiniz, mutfakta, salon rahatlığında yemekler yapıp, sevdiklerinizle paylaşacağınız, yaşarken mutlu olacağınız bir konfor sizleri bekliyor.

İzmir’de Yaşam Enerjisi: For You Suite

    

İzmir’in Karşıyaka bölgesinde hayata geçirilen For You Suite projesi Katal İnşaat ile Murat Gökçekaya Kuyumculuk tarafından yükseliyor. 1 oda 1 salon dairelerden oluşan projede daireler 65 ve 75 metrekare olarak tasarlanıyor.

3 blokta toplam 325 konuttan meydana gelen For You Suite projesinde daireler yerden ısıtma sistemi, elektrikli panjur sistemi, ankastre set ve özel tasarım mutfak ile teslim ediliyor. Konum olarak Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakın bir lokasyonda yer alan projenin hemen önünde metro geçiyor.

Ayrıcalıklarla Dolu Bir Dünya: German Life

     

İzmir'de son yıllarda değerine değer katan Ulukent'te Bidri İnşaat tarafından inşa edilen German Life projesi, 6 bin 707 metrekarelik arsa alanı üzerine inşa ediliyor. 2017'nin sonunda teslim edilmesi planlanan German Life projesi, büyüklükleri 131 ila 152 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilmiş 116 daireden meydana geliyor.

Bulunduğu konum itibariyle tüm dairelerin Körfez manzarasına sahip olduğu proje lokasyonu açısından da dikkat çekiyor. İzmir'in en güzel ilçelerinden Karşıyaka'ya 10 dakikalık mesafede konuşlanan proje aynı zamanda 21 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.

yukarı