İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

eEtrolife

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Phuket Health & Wellness Resort

Küçük Erenköy plajına birkaç adım mesafede, Kıbrıs Girne'de Cyprus Construction imzasıyla yükseliyor

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

Aydın Aslandağ: "Kartal Life Atalar Gerçek Anlamda Aile Projesi"

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, Kartal Life Atalar projesi ile ilgili son gelişmeleri ve sektöre dair görüşlerini projedefirsat.com ile paylaştı.

Aydın Aslandağ:
29.12.2017 - Cuma

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, kentsel dönüşüm çalışması kapsamında hayata geçirdikleri Kartal Life Atalar projesi ile ilgili son gelişmeleri ve sektöre dair görüşlerini projedefirsat.com ile paylaştı. İşte detaylar...

Atalar, Kartal'ın En Nezih Bölgesi

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, STCA Gayrimenkul'e dair bilgi verirken, Kartal bölgesinde proje geliştirme nedenlerine de değindi. Aslandağ, şöyle konuştu: "STCA Gayrimenkul 2009 yılında 4 kardeşin ortaklığıyla kurulmuş, Aslandağ Group bünyesinde bir aile şirketidir. 2009 yılından bu yana kendi bünyemizde bulunan gayrimenkullerin işletmesini ve konut inşaatlarını devam ettiriyoruz. Şu anda da projelerimize Kartal Life Atalar projesi ile devam ediyoruz. Kartal bölgesi özellikle Anadolu yakasında, ulaşım aksındaki tüm alternatiflerinin içinden geçtiği nadir ilçelerden bir tanesi. Uzun bir sahil şeridine sahip. Aynı zamanda Atalar bölgesi Kartal’ın en sakin, nezih ve yaşanabilir bölgelerinden bir tanesi. Biz de yaptığımız araştırmalarda Atalar bölgesini bu anlamda yaşanabilir ve kaliteli projeler üretebilmek için tercih ettik."

Minimum Fiyat 450 Bin TL, Son 10 Daire İçin Ekstra Yüzde 5 İndirim!

Kartal Life Atalar projesinin detayları hakkında bilgi veren Aslandağ, projenin fiyatları ve ödeme avantajları ile ilgili olarak: "Kartal Life Atalar projemiz 4 bin metrekare arsa üzerinde, yüzde 80 yeşil alana sahip, yeşili bol bir projedir. Binamız 800 metrekarelik bir alana oturuyor ve zemin+23 kattan oluşuyor. Bodrum alanı, sosyal alanları ve otoparkıyla beraber toplamda 27 katlı bir bina. Alttaki 4 katta, toplamda 24 adet olan 2+1 dairelerimiz bulunuyor. Diğer katlarda toplam 76 adet 3+1 dairemiz var, 4 adet de dubleks daire ile beraber toplamda 104 dairenin olduğu bir proje. Projemizde son 10 daireye özel ekstra yüzde 5 indirim yapıyoruz. Fiyatlarımız 2+1 dairelerde 450 bin lira ile 650 bin lira arasında değişiyor. 750 bin lira ile 900 bin lira arasında 3+1 daire fiyatlarına sahibiz." şeklinde konuştu.

Kartal Life Atalar, Gerçek Anlamda Aile Projesi

Aileler için tasarlanan Kartal Life Atalar projesinde stüdyo ve 1+1 daire tiplerine yer vermediklerini belirten Aydın Aslandağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kartal Life Atalar projemizde bir aile konsepti oluşturmak istedik, stüdyo ve 1+1 daireler koymadık. Yaptığımız uzun araştırmalar sonucunda Atalar bölgesinde aile konsepti ihtiyacı olduğunu belirledik. Aile konsepti dediğimizde, adı üzerinde burada aileleri hedef alıyoruz. Çocuklu ailelerin yaşayabileceğiz bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda daire tipleri oldukça önem kazanıyor. Aile yaşam konseptinin olduğu bir projede karma yaşamın olmaması gerekiyor. Bu nedenle ufak tip daireleri konsept içerisinde bulundurmamak, ayrı bir proje olarak değerlendirmemiz gerekiyor. Aile konseptinde ailelerin rahatlıkla kullanabileceği spor alanları, çocuk oyun alanları, açık futbol ve basketbol alanları ve bizim üzerinde özellikle durduğumuz 365 gün kullanılabilecek yüzme havuzumuz var. Kısacası bu sosyal olanaklarla beraber aile için daha yaşanabilir bir proje hayata geçirmiş olduk."

Teslime Sayılı Gün

Aydın Aslandağ, Kartal Life Atalar projesinin teslim tarihi hakkında şu bilgileri verdi: "Kartal Life Atalar projemizde sona yaklaştık. 2018 Ocak sonu itibariyle inşaatımızı tamamlamış oluyoruz. 8 aylık bir erken teslim süresiyle de Şubat ayında dairelerimizi sahiplerine teslim etmiş olacağız. Şu ana kadar satışlarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Son 10 adet dairemiz kaldı."

"Projelerin Kimliği Olmalı"

Konut projesi üretirken olmazsa olmaz niteliklere değinen Aslandağ, "Projelerimizde yeşil alan oranı ne kadar yüksekse yaşam kalitesi o kadar artıyor. Biz bununla birlikte binalarımızın birer kimliği olmasına da dikkat ediyoruz. Bizim her projemizde ayrı bir kimlik var. Bir konut projesinin “konut” kimliği olması gerekiyor. Eğer bir iş merkezi ya da rezidans ise ona uygun kimliği olması gerekiyor. Biz bu kimliğe dikkat ediyoruz. Biz Kartal Life Atalar projesinde yaptığımız özel mimari ile koridorları ışıl ışıl olan bir çalışma gerçekleştirdik, aynı zamanda da odaların deniz manzarasına sahip olduğu bir proje konsepti geliştirmiş olduk." dedi.

Yeni Proje Yolda

Hayata geçirecekleri yeni projeler hakkında bilgi veren Aslandağ şöyle devam etti: "Kartal bölgesinde projelerimiz devam edecek. Burayı tamamladıktan sonra şu anda üzerinde çalıştığımız ve yakın bir zamanda açıklayacağımız yeni bir projemiz gelecek. Orada da aile konseptiyle, yaşanabilir, deniz ve adalar manzarasına sahip bir proje hayata geçireceğiz."

"Kentsel Dönüşüm Planlı Yapılmalı"

"Kartal Life Atalar projesi önceden Aydın Yuva isminde 48 dairelik bir siteydi. Biz buradaki maliklerle yarı yarıya anlaşarak buranın dönüşümüne başladık. Başladığımız dönemde Kartal’da az sayıda proje vardı. Sonrasında Kartal’da kentsel dönüşüm hızlandı. Geldiğimiz noktada Kartal’da 25’e yakın proje var. Bunlar içinde Kartal Life Atalar projesi de Kartal bölgesinde örnek olabilecek bir projedir." diyen Aydın Aslandağ, kentsel dönüşümün planlı yapılması gerektiğine vurgu yaparak şöyle devam etti: "İstanbul’da Anadolu yakasını değerlendirirsek kentsel dönüşüm hızla ilerliyor. Bu noktada planlamaya daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Kadıköy bölgesinde özellikle Bağdat Caddesi etrafında kentsel dönüşüm çok büyük bir hızla yayıldığı için o bölgelerde yaşam kalitesi düşmüş durumda. Belediyelerimizin ruhsat verirken daha planlı bir şekilde ruhsat vermeleri, inşaat firmalarının da çalışmalarını daha planlı yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Daha planlı gidersek o bölgelerin yaşam kalitesini yitirmeden, daha iyi bir kentsel dönüşüm yapabiliriz. Aynı zamanda bölgesel olarak yaşadığımız satış sıkıntılarını da bu şekilde aşabiliriz."

"2018 Yılı İnşaat Sektörü Açısından Daha İyi Geçecek"

Aydın Aslandağ, sektöre dair yorumlarını "2017 yılını tüm zorluklara rağmen iyi bir şekilde kapatıyoruz. Ekonomik sıkıntılardan inşaat sektörü daha çabuk etkileniyor olsa da sektör yılı iyi kapatıyor. 2018 yılında da 2017’den daha iyi bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum." şeklinde konuşarak tamamladı.

yukarı