İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 944 45 50 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

eEtrolife

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

eEtrolife

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Riverside Life Residence

Riverside Life Residence

Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir. 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Fırsatı Hemen Yakala sag
Phuket Health & Wellness Resort

Phuket Health & Wellness Resort

Küçük Erenköy plajına birkaç adım mesafede, Kıbrıs Girne'de Cyprus Construction imzasıyla yükseliyor

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

Kentsel Dönüşümde En Çok Fikirtepe Kazandırıyor!

Metrekare fiyatlarının 15 bin liraya varacağı ön görülen Fikirtepe, devletin de desteğiyle hızla dönüşüyor…

Kentsel Dönüşümde En Çok Fikirtepe Kazandırıyor!
21.09.2017 - Perşembe

İstanbul’un pilot kentsel dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe’den ev alan kazançlı çıkıyor. Metrekare fiyatlarının 15 bin liraya varacağı ön görülen Fikirtepe, devletin de desteğiyle hızla dönüşüyor…

Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm alanı olan Fikirtepe, gündeme geldiği günden bu yana hem inşaat sektörünün hem de konut sahibi olmak isteyenlerin yakın merceğinde. 4 yılı aşkın süredir devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ev sahipliği yapan Fikirtepe’de çalışmaların başladığı andan günümüze dek olan süreçte gündem hep sıcak oldu.

Peki, Fikirtepe neden bu kadar özel? İşte İstanbul’da kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe’yi bu kadar özel hale getiren en önemli unsurlar:

Fikirtepe Neden Bu Kadar Önemli? 

 Kadıköy’ün en eski yerleşim birimlerinden biri olarak şehrin merkezinde yer alan Fikirtepe, barındırdığı prim potansiyeli ile de göz dolduruyor. Bölgede 2 yıl önce 8 bin lira olarak seyreden metrekare birim fiyatlarının önümüzdeki 3 yıl içinde 15 bin liraya yaklaşacağı öngörülüyor.

 Kadıköy sınırındaki tek gecekondu yerleşimi olma özelliği taşıyan ve genel olarak riskli yapılardan oluşan 1 milyon 300 bin metrekarelik yüz ölçümüyle Fikirtepe, kentsel dönüşüm için en elverişli bölgelerden biri.

Metrobüs, metro, Marmaray ve Avrasya Tüneli gibi önemli ulaşım yolları üzerinde yer alan bölge, ulaşım avantajından dolayı değerine değer katıyor.

Kısacası Fikirtepe lokasyonu, barındırdığı prim potansiyeli ve geniş arazi yapısıyla inşaat firmalarının dikkatini cezbeden bölgelerden biri durumunda. Anadolu Yakası’nın yükselen yeni değeri arasında yerini alan bölge, dönüşüm çalışmaları başlamadan önce müteahhitler ve hak sahipleri arasında çetin pazarlıkların yaşandığı lokasyonların başlıca adresi oldu.

Devletin Eli Fikirtepe’de 

2 Ağustos 2013'te onaylanan Fikirtepe kentsel dönüşüm alanı planına göre konut, ticaret ve ticaret+konut olarak belirlenen alanlarda, parsel büyüklüğü neticesinde 1,80 emsalden 4,00 emsale kadar yapılaşma hakkı verildi. Bölgedeki dönüşüm süreci, planların iptal edilip yeniden onaylanması döneminde duraklarken sonraki dönemde yeni ruhsat alan projelerin bulunması Fikirtepe'ye olan talebi artırdı.

Fikirtepe’de gelişen bu süreç içerisinde hak sahipleriyle yaşanan sorunlar sonucu projelerin senelerce başlamaması, bazı firmaları mali açıdan zor duruma soktu. Bunun üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İller Bankası ve Kiptaş vasıtasıyla bölgedeki mali sıkıntı yaşayan firmalardan Vartaş ve Anka Yapı’nın projelerine ortak oldu. Fikirtepe’ye elini uzatan İller Bankası ve Kiptaş, projelerin finansmanını üstlendi. Böylece projelerin  sorunsuz bir şekilde devam etmesi sağlandı.

Kiptaş, Fikirtepe’de Kendi Satış Ofisini Açtı

Kipta�� tarafından yürütülecek projeler için Kadıköy Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde satış ofisi açıldı. Devlet eliyle Fikirtepe’de inşaatın tekrar başlaması ve oluşan güven ortamı sonrası satışlar kaldığı yerden devam ediyor. Kiptaş’ın projeleri hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

1 Milyon 300 Bin Metrekarelik Yeni Bir Şehir Kuruluyor

Fikirtepe, küçüğünden büyüğüne inşaat firmalarının yakinen ilgilendiği bir yerleşim birimi. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanıyla oldukça geniş bir dönüşümün sürdürüldüğü Fikirtepe, başlatılan yıkım çalışmaları ve birbiri ardına yükselen yeni projelerle artık bambaşka bir noktada. Bölgede 2 yıl önce 8 bin lira olarak seyreden metrekare birim fiyatlarının 3 yıl içinde 15 bin liraya yaklaşılacağı öngörülüyor. Bu potansiyeli ile bile oldukça kazançlı bir yatırım sunan bölge, gün geçtikçe değerine değer katan lokasyonlardan biri haline geldi. 

Buradan Ev Almayan Pişman Olacak

Primtepe olarak anılan Fikirtepe bölgesindeki 18 milyar dolar yatırım değerine sahip olan kentsel dönüşüm tamamlandığında bölgede toplam 35 bin yeni konut yükselecek ve bu konutların yanı sıra 2 bin 500 adet de ticari birim bulunacak. Yüksek kazançlı bir yatırımın kapısını açan, yenileme çalışmaları ile içinde adeta yeni bir şehrin kurulacağı yeni Fikirtepe’de 160 bin kişinin yaşaması hedefleniyor.  

Başarılı inşaat firmaları burada birbirinden görkemli projelerini hayata geçirerek Fikirtepe’yi yepyeni bir yüze kavuşturdu. Başlangıcından günümüze olan 4 yıllık süreçte bölgede yükselen markalı kentsel dönüşüm projeleri şöyle: 

İşte Fikirtepe’de Yükselen Kentsel Dönüşüm Projeleri

1071 Kadıköy (Usta Grup)
Elite Concept (Şua İnşaat)
Evinpark Platin (Sefa İnşaat)
Business İstanbul (SVR Grup)
Göztepe Konutları (Güral İnşaat
İki Yaka Fikirtepe (Barsan&Denge Yapı)
Evim Kadıköy (Anka Yapı)
Yenitepe İstanbul (Nuhoğlu İnşaat)
Fikirtepe Projesi (Platin Group)
Brooklyn Life (Pana Yapı)
Brooklyn Park (Pana Yapı)
Brooklyn Dream (Pana Yapı)
Brooklyn City (Pana Yapı)
Concord İstanbul (Teknik Yapı)
Kentplus Kadıköy (Emay İnşaat)
The Mandarins Acıbadem (Mandarins Gayrimenkul)
Mina Towers (Başaran Group)
Başarır İnşaat (Fikirtepe Projesi)
Alya Life Residence (Ekşioğlu Yapı)
Pırlanta Göztepe (Erkan İnşaat)
Diagonal İstanbul (Haldız İnşaat)
Renovia İstanbul (Vartaş&Stran Immobilien)
İstanbul 216 (Baysaş İnşaat)
Transform Fikirtepe (Haldız İnşaat&Obaköy)

Akıllı Yatırım İçin En Uygun Adres 

Fikirtepe’den ev sahibi olmak yalnızca yüksek standartlı bir yaşam sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda geleceğinizi de garanti altına alıyor. Dumlupınar, Eğitim, Fikirtepe ve Merdivenköy mahallelerinde yenileme çalışmalarının hızla sürdüğü bölgede yükselen projeler, sahiplerine yüksek kazançlı bir yatırımın kapılarını açarken, aynı zamanda bölgenin de değerine değer katıyor.  Yaşamın başladığı yeni Fikirtepe’de geleceğinizi garantileyerek yüksek getirili bir yaşamda yerinizi almak için daha fazla beklemeyin…
 

Projedefirsat.com

Emlak Editörü
Gayrimenkul Sektörüyle ilgili 8 yılı aşkın süredir emlak haberleri hakkında bilgiler sunuyor.
yukarı