Haber
Ofis
Villa
Konut
Querencia Long Beach
Eşsiz bir kumsalın karşısında, denize 400 metre mesafede yer alan Querencia, ilham veren masmavi manzarası, seçkin yaşam alanları ve sosyal donatılarıyla geleceğe ışık tutuyor.
Riverside Life Residence
Riverside Life Residence Noyanlar inşaat tarafından İskele Longbeach bölgesinde inşaa edilen 820 konutlu daire projesidir.
Courtyard Platinum
Kuzey Kıbrıs'ın yükselen yıldızı İskele bölgesinde, Döveç Group tarafından hayata geçirilen Courtyard Platinum; konfor, lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam deneyimi sunuyor.
Diğer Galeri Haberleri
İşte Fatma Girik'in 600 Metrekarelik Müze Evi
Türk sinemasının ünlü oyuncularından Fatma Girik, müze haline getirdiği Bodrum’daki evinin kapılarını açtı.
1 / 12

Bodrum’daki 3 katlı deniz manzaralı evinde yaşayan Fatma Girik kapılarını Hürriyet Kelebek okuyucuları için açtı.
2 / 12

Fatma Girik: “Torba sahilindeki bu evi ilk kez 20 yıl önce Memduh Ün ve Kemal Sunal ile görüp beğenmiştim. Salaş bir binaydı. Satın alıp bu hale getirdim” dedi.
3 / 12

İşte Fatma Girik’in Bodrum’daki müze evi....
4 / 12

5 / 12

6 / 12

7 / 12

8 / 12

9 / 12

10 / 12

11 / 12

12 / 12

-
Kartal Loft
İSTANBUL / KARTAL
Kartal Loft'ta Manzaranız Adalar
-
Ballıca Manzara Villaları
İSTANBUL / PENDİK
Pendik'te İlk Ev Alacaklara Özel Oran
-
Dünya Şehir Maltepe
İSTANBUL / MALTEPE
Dünya Şehir Maltepe
