İletişime Geç
Bizi Ara +90 (212) 276 92 76 Bize Yaz +90 (549) 590 90 95

Haber

Ofis

Villa

Konut

Son Araman (“beylikdüzü” Tüm ilanlar Satılık Ev)

Fırsat Projeleri
eEtrolife

Querencia Long Beach

Eşsiz bir kumsalın karşısında, denize 400 metre mesafede yer alan Querencia, ilham veren masmavi manzarası, seçkin yaşam alanları ve sosyal donatılarıyla geleceğe ışık tutuyor.

eEtrolife

Casa del Mare

Dağlar ve deniz arasında konumlanan Casa del Mare, Akdeniz rüyasını yaşamak için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

eEtrolife

Ocean Life Residence

Oceans Life, el değmemiş doğası ve ışıltılı yaşamıyla göz kamaştıran İskele Long Beach'in en değerli noktasında yer alıyor 

Projenizi gönderin Ücretsiz olarak yayınlayalım. Hemen Başla
Querencia

Querencia Long Beach

Eşsiz bir kumsalın karşısında, denize 400 metre mesafede yer alan Querencia, ilham veren masmavi manzarası, seçkin yaşam alanları ve sosyal donatılarıyla geleceğe ışık tutuyor.

Fırsatı Hemen Yakala sag
Casa del Mare

Casa del Mare

Dağlar ve deniz arasında konumlanan Casa del Mare, Akdeniz rüyasını yaşamak için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

Fırsatı Hemen Yakala sag
Ocean Life Residence

Ocean Life Residence

Oceans Life, el değmemiş doğası ve ışıltılı yaşamıyla göz kamaştıran İskele Long Beach'in en değerli noktasında yer alıyor 

Fırsatı Hemen Yakala sag
Emtan Reflection

Reflection projesi, birçok konuda gelişmeye açık olan Tatlısu bölgesinde, denize yakın bir konumda, doğa ile iç içe, şehrin kalabalığından uzakta, bir o kadar huzurlu ve yeşil ile mavinin kesiştiği bir konumda yer alacak.

Fırsatı Hemen Yakala sag

E-Sunum Hizmeti Verdiğimiz Projeler

E Sunum

Projede Frısat E-Sunumlar hakkında daha fazla proje ve bilgi almak için

Detaylı Bilgi Al sag

İNDER: Konut Satışı Faizlere Endeksli!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım,”Düşük faiz odaklı kampanya sayesinde, gayrimenkulde Haziran ayı satışları artış gösterdi.” dedi.

İNDER: Konut Satışı Faizlere Endeksli!
20.07.2018 - Cuma

Gayrimenkul sektöründe yürütülen kampanyaların yansıması ile Haziran ayı satış oranlarını değerlendiren İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Konut kredisi faiz oranının, gayrimenkul sektöründeki durgunluğun ana sebeplerinden biri olduğu olduğuna vurgu yaptı.

Sektörün bu anlamda tartışılmaz bir gerçekle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Nazmi Durbakayım, Kamu bankaları ile inşaat sektörünün güç birliği yaparak başlattığı ‘düşük faiz’ odaklı kampanyanın, Haziran ayı konut satışlarının yaz tatili ve ramazan ayına rağmen hareketlendirdiğini söyledi.

İNDER, Konut Kredi Faizleri İstikrar Bekliyoruz!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım,”Aylık bazda gerçekleşen  119 bin 413 adetlik satışın yüzde 39.9’nun ipotekli satışlardan olması, konut alıcılarının düşük faizi tercih ettiğini işaret ediyor. Ancak bu oran beklediğimiz seviyenin altında gerçekleşti. Küresel krizin yaşandığı 2008’den sonraki 4 yıl içinde gerçekleşen ipotekli satışların toplam satışlar içindeki payı yüzde 40’ın üzerinde gerçekleşmişti.” açıklamasında bulundu.

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Konut kredisi faizlerinde  süreklilik ve istikrarın devam etmesini bekliyoruz.” Dedi. Konut satışlara yaşanan genel soruna dikkat çeken Nazmi Durbakayım, “Konut ihtiyacının  çok fazla olmasına rağmen faizlerdeki aylık bazda 1,4 seviyelerindeki yüksek oran ve belirsizlik alım kararlarının ertelenmesine neden oluyor. Kredi faizlerinin konut satışlarını ne ölçüde olumsuz etkilediğini görmek için “İpotekli Satışlara” bakmak yeterli olur.” diye konuştu.

Yılın ilk çeyreğinde ipotekli satışların yüzde 45 oranında azalması, konut alıcılarının faiz oranlarına ne kadar hassas yaklaştığının bir göstergesi olduğunu dile getiren Nazmi Durbakayım, faiz oranlarının ötesinde bankaların kredi verme şartlarında zorlayıcı davranmalarının, ipotekli satış oranlarının dip seviyeleri görmesine neden olduğunu kaydetti.

Banka faizlerin daha da yükselmesi, ekonominin dinamosu olan inşaat sektörüne sarsıcı bir darbe indirmek geleceğine vurgu yapa İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yüksek faiz oranlarını, konut alımları üzerinde baskı yatırken üretimindeki maliyetleri de artırdığına işaret etti.

Emlak Editörü
Gayrimenkul Sektörüyle ilgili 8 yılı aşkın süredir emlak haberleri hakkında bilgiler sunuyor.
yukarı